torsdag 11 oktober 2007

Clementiner & makeover


Jihooo äntligen är säsongen för citrusfrukterna här, clementiner är såååå underbart goda. I början av vinterhalvåret brukar de dock vara lite halvsura tycker jag, men de vi handlat hem har överraskat, för de är ovanligt söta, saftiga och smaskiga!


Makeover a´la trapp är igång här hemma, vår trapp, som från början hade en gulbrunad träfärg och till det en lika färggrann plastmatta - grön/grå/brun- på trappstegen, ska nu bli så mkt ljusare och fräschare. Trappen är inte renoverad/fixad sedan huset byggdes 1973, skulle jag tro, killen som bodde här innan oss hade dessutom en heltäckningsmatta i trappen...*uuuäääh* som turligt nog revs bort innan vi flyttade in.
Vi målar trappstegen med en vit trägolvsfärg, för hållbarheten, och övrigt trä runtomkring får en vitlasering. Före och efterbilder kanske dyker upp senare....


Idag fall första snön för den här andra delen av 2007, lite uppblandat med regn dock som sedan fortsatte heeeela kvällen så tills vida att vår obligatoriska kvällspromenad fick ställas in. Men en promenad har vi ialla fall fått till idag. Det har även bakats ostkaka och Charlie har badat, det gäller ju att vara en fräsch kille när han imorgon ska sniffas på...mormor, farmor, farfar och systrarna väntar imorgon på landet.




1 kommentar:

Anonym sa...

Baby, vilken busy supertjej Du är!!!
By the way, det står en fåtölj här och ropar Ditt namn.....
Gissa vad jag gjort idag, bokat körlektioner!!!!!! Det tog bara sisådär ett decennium. see ya!
P&K från knäckehäxan