tisdag 18 september 2007

Tiden rusar

Helt ofattbart vad tiden går fort med en liten bebis som man inte kan se sig mätt på....i morgon blir Charlie två veckor!! My god!



I torsdags var Charlies farbror Mathias och hans tjej Kajsa här och besökte oss, trevligt! Thomas och Mathias firade med konjak och cigarr *som sig bör* även om nog cigarrerna bolmades lite väl hårt, jag hörde stånk och stön om huvudvärk och illamående senare...En fin "kodräkt" dvs munkjacka i kokamouflagemösnter och ett par vita byxor fick Charlie, supercoola kläder.



Han har även fått besök av farmor och farfar sin, och mottog fina presenter i form av kläder, filt, nalle och pengar, tack farmor och farfar!



Storasystrarna var här hos oss i helgen som gick, de är superstolta över lillebror, men tyvärr var båda två mer eller mindre förkylda så de fick hålla sig på avstånd med ansikten ifrån Charlie, vi vill ju inte att att vår lille skatt ska drabbas av nån jobbig förkylning så här redan från starten på sitt liv. De kommer ju få tid att gosa och gulla med honom framöver även om det var tråkigt nu i helgen för de.

För övrigt har vi försökt skapa lite regelbundenhet på kvällarna som består av mat, bad, mat och sova, verkar fungera för han har sovit mkt bra de senaste nätterna. Somnar in vid 22 och sover till 2-3 vaknar då för lite mat och sover sen oftast till 5-6 för mer mat, och sen sover vi alla fram till 8-9. Det är helt ok för mig som vandrande matpåse om det fortsätter så, då får jag iaf sova runt 6-7 timmar per natt.

Imorgon ska vi få besök av Charlies mormor, troligen ska vi även hämta ut en barnvagn...(!!!) Jag som "aldrig" vinner nåt har helt otroligt nog vunnit en Stokke Xplory barnvagn som är värd 9695:- i butik....eftersom vi har en vagn vi redan trivs med ska jag annonsera ut denna vinstvagn och hoppas på napp!

Inga kommentarer: