måndag 26 november 2007

John Gustaf Charlie

är nu döpt! Skönt att det är över, allt planerande och fixande tar på krafterna. Dagen D som i dop avlöpte sååååå fint! En lyckad och väldigt vacker dag, som började med gnistrande fint solsken kunde inte varit bättre väder en novemberdag! Charlies präst höll en fin dopgudstjänst och Charlie satt i min famn och lyssnade uppmärksamt, det såg ut som om han verkligen "tog in" allt som prästen sade!

Charlie lyssnar duktigt på Sixten
John Gustaf Charlie får vatten på hjässan

Efter att ha fått sitt havsdopvatten på huvudet blev Charlie lite sömnig, han satt sen så mysigt i Gudmor Susannes famn o lyssnade på den fina dikten hon läste för honom. Då brann tårarna bakom mina ögonlock....sååå fint!


Festen efteråt i församlingshemmet var också supertrevlig, man hinner tyvärr inte umgås så mycket som man skulle vilja när man har ett stort kalas...man springer mest o fixar o kollar så att allt finns osv, säger hej och pratar lite kort med någon så där hipp som happ...
man skulle helst bara vilja haft tid att sitta ner och prata lungt med alla var o en...
Vi är ialla fall otroligt glada och tacksamma för att nära och kära ville vara med under Charlies dopdag och alla superfina presenter är väldigt uppskattade! TACK!
Världens finaste pall, doppresent av gudmor Susanne med familj!

1 kommentar:

Linda sa...

Roligt att allt gick så bra!! Att du kunde hålla tårarna inne när gudmor läste dikt! Jag blir lite rörd bara av att läsa det jag.. Fast det kanske har med hormonerna att göra :-)